Monterbokning

Monterbokningen för Socialchefsdagarna 2018  är öppen 30 januari till 6 mars, och platsval sker löpande utifrån anmälningsordning. Liksom tidigare visar utställande företag och organisationer stort intresse för att vara med på Socialchefsdagarna. Bokning kan bara ske under angiven period genom att fylla i bokningsformulär och endast via mail till konferensadministratör staffan.nyqvist@grkom.se.

Ladda ner BOKNINGSFORMULÄRET

Ladda ner PRAKTISK INFORMATION.

Annonsering

Genom att lägga monterbokningen tidigt på året blir ni som utställare en del av erbjudandet till deltagarna när anmälan öppnar i månadsskiftet april/maj. Möjlighet finns att boka annonsplats i det tryckta programmet som postas till ca 3 300 mottagare i månadsskiftet april/maj, eller i nyhetsbrevet som skickas ut varannan tisdag (kontakta i så fall kommunikationsansvarig Kerstin Öhman). Läs mer på sidan Annonsera.

Tema: Att leda i framtidens välfärd

Höstens socialchefskonferens hålls ett par veckor efter valet och vi har gett konferensen temat Att leda i framtidens välfärd. Vad betyder valresultatet för välfärden? Vi inleder med en valanalys av statsvetaren Jenny Madestam.

En av de riktigt stora socialpolitiska frågorna är integration, det stod klart när publiken på förra årets konferens fick rösta. Till Socialchefsdagarna 2018 har vi därför bjudit in Stefan Fölster från Reforminstitutet för att prata om den inkluderande staden.

Andra föreläsare är äventyraren Renata Chlumska, särskilda utredaren Margareta Winberg, utrikeskorrespondenten Erika Bjerström, representanter från polisen, räddningstjänsten, Arbetsförmedlingen och många fler. I år kan deltagarna välja mellan 28 seminarier om socialtjänstens kärnverksamhet, förutom de tre dagarnas storföreläsningar.

Programmet är uppbyggt som tidigare år: Två heldagar där det finns tillfälle för mingel före programmets start, vid lunchpaus och två fikapauser. Fredagen är halvdag med morgonmingel och en fikapaus. Konferensen avslutas vid 12 på fredagen.

Jag är glad och stolt över det stora intresse som du och dina utställarkollegor visar för Socialchefsdagarna! Nu är monterbokningen öppen och jag vet att Staffan Nyqvist på GR och personalen på Elmia kommer att göra sitt yttersta för att tillmötesgå dina önskemål.

Varmt välkommen till Jönköping den 3 till 5 oktober!

Lars Liljedahl, FSS ordförande (foto: frozentime.se)