Kvällsarrangemang

Festmiddag på Restaurant Äpplet onsdag 25 september

”Från Nobelmiddag till Socialchefsdagarna”: Renhornen är ett storband med lång historia. Bandet bildades för snart 60 år sedan av ett gäng tandläkarstudenter. Dagens 25 medlemmar har som främsta mål att ha roligt tillsammans – det står till och med i bandets stadgar!

Grunden ligger i storbandsjazzen, men på många sätt är Renhornen lika mycket ett showband eller coverband som de är ett storband och har till och med spelat på Nobelmiddagen. De anpassar sig efter varje publik, vilket gör dem till ett av Umeås allra bästa band att dansa till.

Därför har vi anlitat Renhornen som onsdagkvällens underhållning, när Umeå kommun och JP Infonet är värdar för festmiddagen på Restaurant Äpplet. Dropin från 18.30, middagen inleds kl. 19.00.

Onsdagens festmiddag ingår i konferensavgiften för tredagarsbiljett samt för tvådagarsbiljett onsdag-torsdag. Vi bjuder på trerättersmeny med alkoholfri dryck till maten. Vin/öl kan köpas på plats.

”Hela huset” på Rex i Rådhuset onsdag 26 september

Torsdagkvällens festmiddag kommer att hållas på Rex i Rådhusets historiska miljö och värdar är FSS och PwC. Men det blir inte vilken middag som helst, utan hela huset står öppet för oss.

Du som anmäler dig droppar in mellan 19.00 och 19.30 och får en biljett till mat och dryck som serveras i olika delar av huset. Under kvällen kommer du att röra dig mellan husets tre plan – smaka något gott i Rex Brasserie, ta en hamburgare i Rådhuskällaren eller dansa på festvåningen.

Torsdagens festmiddag ingår i konferensavgiften för tredagarsbiljett samt för tvådagarsbiljett torsdag-fredag. Vi bjuder på Hela huset-biljetten med alkoholfri dryck till maten. Vin/öl kan köpas på plats.

Föranmälan

Notera att föranmälan krävs för varje kvällsarrangemang. Du behöver inga separata biljetter, de laddas på din konferensbiljett som du visar upp i mobilen, eller skriver ut och tar med dig.

Kvällen före

Sponsoreventet Kvällen före har utgått, men du som kommer redan på tisdagen och vill gå ut på kvällen har många ställen i Umeå att välja mellan.