Praktisk info

Konferenslokal Svenska Mässan, Göteborg.

Tid för utställningen start onsdag 30 september kl. 8:00 och slut torsdag 1 oktober kl. 17:00. På fredagen är monterdelen stängd (ni är självklart välkomna att utan kostnad ta del av fredagens föreläsningar).

Boka monterplats själv i vårt bokningssystem.
Steg 1) Platsbokning är öppen 3/2–18/3, med möjlighet att lämna fakturauppgifter några dagar i förväg.
Steg 2) Personalanmälan är öppen 6/5–2/9.

Bygga/riva monter ansvarar ni själva för. Vi har tillgång till monterlokalen kvällen före och samma morgon som eventet öppnar. Packning/rivning får starta tidigast torsdag kl. 17:00.

Monterplatsernas yta är i tre storlekar: 6, 9 och 12 kvm.

Grundmöblering för en utställarplats är wifi, konferensbord och en stol.

Monterbokning öppnar 3 februari i vårt bokningssystem. Det är dock möjligt att förbereda platsbokningen genom att lägga in fakturauppgifter och uppgifter om bokningsansvarig några dagar i förväg, för att det ska gå snabbare att välja plats. 

Från och med i år väljer du själv vilken monterplats ni vill ha. Det brukar vara stort tryck när monterbokningen öppnar. Därför är det bra om du dels har förberett platsbokningen genom att lägga in fakturauppgifter i förväg så att du snabbare göra platsval när monterbokningen öppnar, dels har tittat på monterkartan och har flera möjliga alternativ.

Platsvalet bokas först när du klickar på ”Boka”, inte när du väljer platsnumret i listan. Om flera personer har valt samma platsnummer i listan är det den som bokar det först som får det. Så fort ett platsnummer är bokat är det inte längre valbart i listan.

Vi har tyvärr inte möjlighet att göra manuella placeringar efter speciella önskemål. Vill du veta vem som har tingat en speciell plats kommer du att kunna se en lista i bokningssystemet. Däremot har vi inte möjlighet att uppdatera monterkartan med bokade/lediga platser.

Monterkarta Här kan du ladda ner en monterkarta som visar var de olika montrarna ligger. Det brukar vara stort tryck när monterbokningen öppnar. Därför är det bra om du har flera olika alternativ. Var vänlig notera att vi inte uppdaterar monterkartan med bokade/lediga platser. 

Monterpersonal anmäls under perioden 6 maj till 2 september. I det här steget anger du vilka som ska bemanna montern (max fem personer) och bokar förtäring till självkostnadspris:
dagsförtäring (lunch/fika) 350 kr per dag och person
festmiddag onsdag kväll 800 kr per person
festmiddag torsdag kväll 900 kr per person.

Extra utrustning, el och möbler till montern beställs och faktureras direkt från Svenska Mässan.

Kostnad för monterplats
6 kvm 16 200 kr.
9 kvm 24 200 kr.
12 kvm 32 300 kr.
Detta år tillkommer obligatorisk utställarförsäkring 500 kr per monterplats. Moms 25 procent tillkommer.
Ytterligare yta debiteras extra. Samma kvadratmeterpris tillämpas oavsett placering i utställnings­området. I monterhyran ingår grundmöblering (se ovan). 

Fakturan för monterhyra skickas efter 18 mars. Betala förskottsfakturan på monterhyran i tid, annars blir bokningen ogiltig och platsen erbjuds till annan utställare. Efter fullgjord betalning är monterbokningen bindande, återbetalning vid ev. avbokning görs ej. Betalningsvillkor 30 dagar netto, moms 25 procent tillkommer.

Fakturan för monterpersonalens förtäring skickas ut efter avslutat event. Kostnad per person se ovan.

Logi och resa bokar du själv. Mer information om vilka hotell som är förbokade hittar du här på webben i början av maj 2020, när deltagaranmälan öppnar.

Annonsbokning i det tryckta programmet eller i FSS nyhetsbrev Socialchefen. Mer information finns här.

Svenska Mässans kontaktperson för frågor som gäller tillkommande beställningar av montermöblering etc: Caroline Bender, Svenska Mässan,
031-708 81 13, caroline.bender@svenskamassan.se.

Ansvarig för Socialchefsdagarnas monterdel Staffan Nyqvist, GR,
031-335 53 10, staffan.nyqvist@goteborgsregionen.se