Kvällsarrangemang

Jönköpings kommuns festmiddag onsdag 3 oktober

På onsdagkvällen är det Jönköpings kommun som i samarbete med JP Infonet står värd för middagen på Elmia. Vi bjuder på trerättersmeny, alkoholfri dryck och musik med Jönköpings Storband, ”det enda storband du behöver”.

Ingår i konferensavgiften för tredagarsbiljett samt för tvådagarsbiljett onsdag-torsdag. Bar finns för den som vill köpa vin/öl.

FSS FESTMIDDAG torsdag 4 oktober

På torsdagkvällen bjuder FSS i samarbete med PwC in till middag på Elmia. Vi bjuder på trerättersmeny, alkoholfri dryck och underhållning med Janes Bomb.

Ingår i konferensavgiften för tredagarsbiljett samt för tvådagarsbiljett torsdag-fredag. Bar finns för den som vill köpa vin/öl.

Kvällen före tisdag 2 oktober

Du som kommer till Jönköping redan tisdag 2 oktober är välkommen till sponsoreventet ”Kvällen före” som CGI och Tunstall bjuder in till i Kulturhuset Spira. Kostnadsfritt. Buffé och alkoholfri dryck serveras. Bar finns för den som vill köpa vin/öl.

Föranmälan

Notera att föranmälan krävs för varje kvällsarrangemang. Du behöver inga separata biljetter, de laddas på din entrébiljett som du visar upp i mobilen, eller skriver ut och tar med dig.