Praktisk info

SOCIALCHEFSDAGARNA 2016: Med över 800 deltagare, 200 representanter från 55 utställande företag och organisationer, ett tjugotal studenter från Karlstads universitet och ett icke föraktligt antal personal, både inhouse och tillresta, kommer Karlstad CCC att vara välfyllt när Socialchefsdagarna 2016 hålls om ett par veckor.

Vad roligt att så många väljer att komma till FSS socialpolitiska konferens, och till värdstaden Karlstad!

Temat är innovationskraft i en föränderlig värld. Och visst behövs det innovationskraft i socialtjänsten. Omvärlden, som förändras i en takt som knappast någon har kunnat förutse, ger oss ständigt nya utmaningar. Trots begränsade resurser förväntas vi ge service och välfärd med hög kvalitet till invånare i alla åldrar, både infödda och alldeles nyanlända.

Som Per-Samuel Nisser, kommunstyrelsens ordförande i Karlstad, säger:

– Att beslutsfattare inom viktiga samhällsfunktioner samlas är mycket viktigt, inte minst med tanke på det hårda tryck som följer av oroligheterna på olika ställen i världen och de konsekvenser det för med sig. Världen förändras ständigt och kräver innovationskraft – både hos individen och organisationer.

Hitta hit

Läs mer här.

Kom i tid!

Med så många anmälda deltagare ber vi dig att vara på plats i god tid på onsdag morgon för att alla ska hinna registrera sig och sitta ner i konferenssalen innan programmet börjar.

Tid

Onsdag 5 oktober kl. 10:45–16.30, registrering och kaffe från kl. 9:30.
Torsdag 6 oktober kl. 9.00–16.30.
Fredag 7 oktober kl. 09.00–13.00.

Lokaler

Alla storföreläsningar och vissa seminarier hålls i Kongressalen, ingång från plan 3 och 4. Övriga lokaler är
på plan 3 Erik Gustaf Geijer
på plan 4 Sola, Sven Ingvars
på plan 5 Harry Nyqvist, Lars, Magnus Ericsson.

Seminarier

Om du ännu inte har valt eftermiddagsseminarier kan du göra det i konferensreceptionen. Fulltecknade seminarier är nummer 2, 5 och 7 på onsdagen samt nummer 13, 18 och 24 på torsdagen.

Vi har tyvärr fått återbud från Stephan Santelmann, seminarium 19, som inte kan resa till Sverige på grund av hälsoskäl. Du som valt detta seminarium kommer att kontaktas av konferensadministrationen för att välja ett annat seminarium i samma block.

Lars Lerins konsthall Sandgrund

De guidade visningarna är fulltecknade. Du som har fått en plats, ta med din namnbricka, den gäller som biljett. Vid återbud, kontakta konferensreceptionen omgående! En reservlista finns som vi följer vid eventuella återbud och kontaktar personerna på listan i tur och ordning via sms eller mail.

FSS årsmöte

Hålls onsdag 5 oktober kl 16:45 i Harry Nyqvist, plan 5. Kallelse skickas ut separat till medlemmarna i föreningen.

WiFi och sociala medier

Nätverket i huset heter Karlstad CCC-Guest. Använd #socialchefsdagarna på sociala medier!

Kvällsarrangemang

Onsdagens och torsdagens festmiddagar hålls på entréplan i Karlstad CCC. Entrébiljett har mailats till dig i förväg. Kom till konferensreceptionen om du inte har haft möjlighet att skriva ut eller spara ned till mobilen. Vid återbud kontakta konferensreceptionen omgående!

Take away-lunch på fredag

Den förbokade lunchen kommer att delas ut efter konferensens slut. Ta med biljetten som mailats till dig (kontakta konferensreceptionen om du inte har haft möjlighet att skriva ut den eller spara ned till mobilen). Om du inte redan har bokat take away-lunch kan du göra det fram till kl. 15:30 på onsdag.

Specialkost

Du som har beställt specialkost hittar biljetter för det i din namnbricka. Lämna till serveringspersonalen vid bordet. Specialkost för fika serveras på plan 3 – ingen biljett behövs.

Karta

över Karlstad finner du i kassen som delas ut vid registreringen.

Efter Socialchefsdagarna

Dokumentation, bilder och intervjuer publiceras här på webben. Utvärdering mailas till dig efter avslutad konferens.